Krycí plachty

Prohlédnuté produkty

Krycí plachta pro invalidní skútr M

Krycí plachta je optimální pro ochranu elektrických skútrů menší velikosti . Tato krycí plachta  zabraňuje  vnějším  povětrnostním vlivům,  jako je déšť, prach a jiné nečistoty.  Plachta je vyrobena z vysoce...
Krycí plachta je optimální pro ochranu elektrických skútrů menší velikosti . Tato krycí plachta  zabraňuje  vnějším  povětrnostním vlivům,  jako je déšť, prach a jiné nečistoty.  Plachta je vyrobena z vysoce kvalitního vodoodpudivého polyesteru. Plachta  je vybavena strečovými pásy, pomocí kterých ji snadno   přetáhnete  přes skútr   a hned je pevně přichycena.  Stejně jako ostatní vodoodpudivé výrobky od společnosti  Zorgtrader   jsou švy krytu podlepeny páskou, aby se zabránilo vniknutí vody. Rozměry: 130 x 63 x 100 cm (d x š x v) Barva: černá
Zobrazit

895,00 Kč s DPH

Nový produkt

Krycí plachta je optimální pro ochranu elektrických skútrů menší velikosti. Tato krycí plachta zabraňuje vnějším povětrnostním vlivům, jako je déšť, prach a jiné nečistoty. 

Plachta je vyrobena z vysoce kvalitního vodoodpudivého polyesteru. Plachta je vybavena strečovými pásy, pomocí kterých ji snadno  přetáhnete přes skútr a hned je pevně přichycena. 

Stejně jako ostatní vodoodpudivé výrobky od společnosti Zorgtrader  jsou švy krytu podlepeny páskou, aby se zabránilo vniknutí vody.



Rozměry: 130 x 63 x 100 cm (d x š x v)
Barva: černá

Napsat recenzi

Krycí plachta pro invalidní skútr M

Krycí plachta pro invalidní skútr M

Krosmedical

E-shop

Vyberte si ze stovek produktů u nás skladem.

zobrazit
Krosmedical

Půjčovna

Široký sortiment zdravotních pomůcek k pronájmu.

zobrazit
Krosmedical

Servis

Nabídka záručního pozáručního servisu.

zobrazit