Tříkolky

Prohlédnuté produkty

Tříkolka Van Raam Midi manuální

Tříkolka Van Raam Midi manuálníZobrazit větší
Fotka i popis jsou orientační, konkrétní kus se může výbavou lišit. Nicméně takto bývá již v základu. Vždy se nejdříve prosím zeptejte na konkrétní výbavu kola, které jsme schopni Vám připravit. Děkujeme.   Tříkolka Van Raam Midi...
Fotka i popis jsou orientační, konkrétní kus se může výbavou lišit. Nicméně takto bývá již v základu. Vždy se nejdříve prosím zeptejte na konkrétní výbavu kola, které jsme schopni Vám připravit. Děkujeme.   Tříkolka Van Raam Midi manuální je určená pro mladší uživatele nebo uživatele menšího vzrůstu. Je to tříkolka s pevnou konstrukcí a krásným designem. Snadno se ovládá, je stabilní a jízda na ní je pohodlná díky diferenciálu.  Kolo je vybaveno 8-mi stupňovým převodovým nábojem Shimano Nexus , lze tedy zařadit jakýkoliv rychlostní stupeň ihned, nemusíte tedy řadit postupně po jednom stupni jako u běžných přehazovaček.   Brzdy: přední brzda typu V-čelisťová přes lanko (+parkovací brzda), zadní brzdy kotoučové mechanické Světla: přední a zadní světlo na tužkové baterie Integrovaný bezpečnostní zámek (klíč lze vysunout pouze v případě uzamčení kola, při odemčení zůstává klíč zajištěn v zámku proti ztrátě)   1x klíč k zámku baterie, 1x klíč k zámku kola   Hmotnost: 27 kg Délka: 168 cm Šířka: 75 cm Velikost předního kola: 20" Velikost zadních kol: 22" Výška nástupu: 25 cm Max. hmotnost uživatele: 90 kg Max. zatížení nosiče: 20 kg
Zobrazit

9 900,00 Kč s DPH

Poptat produkt

Již použité

Fotka i popis jsou orientační, konkrétní kus se může výbavou lišit. Nicméně takto bývá již v základu. Vždy se nejdříve prosím zeptejte na konkrétní výbavu kola, které jsme schopni Vám připravit. Děkujeme.

 

Tříkolka Van Raam Midi manuální je určená pro mladší uživatele nebo uživatele menšího vzrůstu. Je to tříkolka s pevnou konstrukcí a krásným designem. Snadno se ovládá, je stabilní a jízda na ní je pohodlná díky diferenciálu. Kolo je vybaveno 8-mi stupňovým převodovým nábojem Shimano Nexus, lze tedy zařadit jakýkoliv rychlostní stupeň ihned, nemusíte tedy řadit postupně po jednom stupni jako u běžných přehazovaček.

 

Brzdy: přední brzda typu V-čelisťová přes lanko (+parkovací brzda), zadní brzdy kotoučové mechanické

Světla: přední a zadní světlo na tužkové baterie

Integrovaný bezpečnostní zámek (klíč lze vysunout pouze v případě uzamčení kola, při odemčení zůstává klíč zajištěn v zámku proti ztrátě)

 

1x klíč k zámku baterie, 1x klíč k zámku kola

 

Hmotnost: 27 kg

Délka: 168 cm

Šířka: 75 cm

Velikost předního kola: 20"

Velikost zadních kol: 22"

Výška nástupu: 25 cm

Max. hmotnost uživatele: 90 kg

Max. zatížení nosiče: 20 kg

Šířka 75 cm
Délka 168 cm
Hmotnost 27 kg
Přelepka Novinka

Napsat recenzi

Tříkolka Van Raam Midi manuální

Tříkolka Van Raam Midi manuální

Krosmedical

E-shop

Vyberte si ze stovek produktů u nás skladem.

zobrazit
Krosmedical

Půjčovna

Široký sortiment zdravotních pomůcek k pronájmu.

zobrazit
Krosmedical

Servis

Nabídka záručního pozáručního servisu.

zobrazit