Tříkolky

Prohlédnuté produkty

Tříkolka Van Raam Maxi s elektromotorem Heinzmann

Tříkolka Van Raam Maxi s elektromotorem HeinzmannZobrazit větší
Fotka i popis jsou orientační, konkrétní kus se může výbavou lišit. Nicméně takto bývá již v základu. Vždy se nejdříve prosím zeptejte na konkrétní výbavu kola, které jsme schopni Vám připravit. Děkujeme.   Tříkolka Van Raam Maxi...
Fotka i popis jsou orientační, konkrétní kus se může výbavou lišit. Nicméně takto bývá již v základu. Vždy se nejdříve prosím zeptejte na konkrétní výbavu kola, které jsme schopni Vám připravit. Děkujeme.   Tříkolka Van Raam Maxi je určená pro mladší uživatele nebo uživatele menšího vzrůstu. Je to tříkolka s pevnou konstrukcí a krásným designem. Snadno se ovládá, je stabilní a jízda na ní je pohodlná díky diferenciálu. Tento kus je osazen elektromotorem  Heinzmann , který vám nabídne  3 stupně pomoci při šlapání. Kolo je vybaveno 8-mi stupňovým převodovým nábojem Shimano Nexus , lze tedy zařadit jakýkoliv rychlostní stupeň ihned, nemusíte tedy řadit postupně po jednom stupni jako u běžných přehazovaček.   Motor: Heinzmann 250W, 36V, 40Nm Baterie: 6x 9Ah AGM (3x v každém boxu), nové Brzdy: přední brzda typu V-čelisťová přes lanko (+parkovací brzda), zadní brzdy kotoučové mechanické Světla: přední a zadní světlo na tužkové baterie Integrovaný bezpečnostní zámek (klíč lze vysunout pouze v případě uzamčení kola, při odemčení zůstává klíč zajištěn v zámku proti ztrátě)   1x klíč k zámku baterie, 1x klíč k zámku kola, nabíječka   Hmotnost: 54 kg Délka: 180 cm Šířka: 75 cm Velikost předního kola: 22" Velikost zadních kol: 24" Výška nástupu: 28 cm Max. hmotnost uživatele: 120 kg Max. zatížení nosiče: 20 kg
Zobrazit

21 900,00 Kč s DPH

Poptat produkt

Van Raam Maxi

Již použité

Fotka i popis jsou orientační, konkrétní kus se může výbavou lišit. Nicméně takto bývá již v základu. Vždy se nejdříve prosím zeptejte na konkrétní výbavu kola, které jsme schopni Vám připravit. Děkujeme.

 

Tříkolka Van Raam Maxi je určená pro mladší uživatele nebo uživatele menšího vzrůstu. Je to tříkolka s pevnou konstrukcí a krásným designem. Snadno se ovládá, je stabilní a jízda na ní je pohodlná díky diferenciálu.

Tento kus je osazen elektromotorem Heinzmann, který vám nabídne 3 stupně pomoci při šlapání.

Kolo je vybaveno 8-mi stupňovým převodovým nábojem Shimano Nexus, lze tedy zařadit jakýkoliv rychlostní stupeň ihned, nemusíte tedy řadit postupně po jednom stupni jako u běžných přehazovaček.

 

Motor: Heinzmann 250W, 36V, 40Nm

Baterie: 6x 9Ah AGM (3x v každém boxu), nové

Brzdy: přední brzda typu V-čelisťová přes lanko (+parkovací brzda), zadní brzdy kotoučové mechanické

Světla: přední a zadní světlo na tužkové baterie

Integrovaný bezpečnostní zámek (klíč lze vysunout pouze v případě uzamčení kola, při odemčení zůstává klíč zajištěn v zámku proti ztrátě)

 

1x klíč k zámku baterie, 1x klíč k zámku kola, nabíječka

 

Hmotnost: 54 kg

Délka: 180 cm

Šířka: 75 cm

Velikost předního kola: 22"

Velikost zadních kol: 24"

Výška nástupu: 28 cm

Max. hmotnost uživatele: 120 kg

Max. zatížení nosiče: 20 kg

Šířka 75cm
Délka 180cm
Hmotnost 54 kg
Certifikace CE ano
Záruka 12 měsíců
Dodací lhůta 3-4 týdny
Přelepka Novinka
Poznámka Před objednáním se informujte o aktuálních dodacích lhůtách tohoto produktu.

Napsat recenzi

Tříkolka Van Raam Maxi s elektromotorem Heinzmann

Tříkolka Van Raam Maxi s elektromotorem Heinzmann

Krosmedical

E-shop

Vyberte si ze stovek produktů u nás skladem.

zobrazit
Krosmedical

Půjčovna

Široký sortiment zdravotních pomůcek k pronájmu.

zobrazit
Krosmedical

Servis

Nabídka záručního pozáručního servisu.

zobrazit