Baterie

Prohlédnuté produkty

Baterie LONG 12V 40Ah LongLife

Baterie LONG 12V 40Ah LongLifeZobrazit větší
Typ akumulátoru: Standard, LongLife Konektory: M6 Rozměry (d x š x v): 199 x 166 x 171mm Konektory: M6 Napětí: 12 V Kapacita: 40 Ah Hmotnost: 13,4 Kg Elektrolyt: AGM AGM - Akumulátor s elektrolytem nasáknutým do netkané textilie ze...
Typ akumulátoru: Standard, LongLife Konektory: M6 Rozměry (d x š x v): 199 x 166 x 171mm Konektory: M6 Napětí: 12 V Kapacita: 40 Ah Hmotnost: 13,4 Kg Elektrolyt: AGM AGM - Akumulátor s elektrolytem nasáknutým do netkané textilie ze skelného vlákna (Absorbed Glass Mat) Standard, LongLife - Akumulátor s prodlouženou životností, kde je očekávaný dlouhodobý pohotovostní režim "Standby", případně delší servisní interval. Díky této technologii, vyžadované v některých záložních zdrojích UPS, telekomunikační a zdravotnické technice i všude tam, kde je kladen důraz na vysokou spolehlivost, je uložená energie ihned k dispozici.
Zobrazit

4 420,00 Kč s DPH

40 Ah

Nový produkt

Typ akumulátoru: Standard, LongLife
Konektory: M6

Rozměry (d x š x v): 199 x 166 x 171mm
Konektory: M6
Napětí: 12 V
Kapacita: 40 Ah
Hmotnost: 13,4 Kg
Elektrolyt: AGM

AGM - Akumulátor s elektrolytem nasáknutým do netkané textilie ze skelného vlákna (Absorbed Glass Mat)

Standard, LongLife - Akumulátor s prodlouženou životností, kde je očekávaný dlouhodobý pohotovostní režim "Standby", případně delší servisní interval. Díky této technologii, vyžadované v některých záložních zdrojích UPS, telekomunikační a zdravotnické technice i všude tam, kde je kladen důraz na vysokou spolehlivost, je uložená energie ihned k dispozici.

Záruka 24 měsíců
Přelepka Akce
Typ akumulátoru Deep cycle

Napsat recenzi

Baterie LONG 12V 40Ah LongLife

Baterie LONG 12V 40Ah LongLife

Krosmedical

E-shop

Vyberte si ze stovek produktů u nás skladem.

zobrazit
Krosmedical

Půjčovna

Široký sortiment zdravotních pomůcek k pronájmu.

zobrazit
Krosmedical

Servis

Nabídka záručního pozáručního servisu.

zobrazit