Specialní kola

Prohlédnuté produkty

T'mannetje cargo bike // kolo pro přepravu dětí s elektrickým pohonem

Stále častěji vidíte, že nákladní kolo se vrací do provozu. Většina nákladních kol však není vhodná pro použití v péči o děti. Technologie jízdních kol 'Mannetje od Haarlem dále rozvinula koncept nákladního kola na bezpečný produkt, který plně...
Stále častěji vidíte, že nákladní kolo se vrací do provozu. Většina nákladních kol však není vhodná pro použití v péči o děti. Technologie jízdních kol 'Mannetje od Haarlem dále rozvinula koncept nákladního kola na bezpečný produkt, který plně vyhovuje použití v péči o děti. To vytvořilo vysoce kvalitní a bezpečný dopravní prostředek, díky němuž je skvělé přivést děti do školy, nebo jet na výlet klidně na větší vzdálenosti.  Nákladový prostor je vybaven sedátkem a dvěma bezpečnostními pásy. Vpředu jsou uzamykatelná dvířka s rampou pro snadnější nastupování. Kolo má parkovací brzdu, pření brzdy jsou kotoučové, zadní brzda je páková. Kolo má pohodlná výškově nastavitelná ergonomická řidítka a výškově nastavitelné sedadlo, silné hliníkové ráfky s plášti Schwalbe. 7stupňová převodovka Motor Crystalyte 250 W 36 V Rozměry nákladového prostoru: 130 x 76 cm Celkové rozměry: 100 x 250 cm
Zobrazit

62 500,00 Kč s DPH

Poptat produkt

Již použité

Stále častěji vidíte, že nákladní kolo se vrací do provozu. Většina nákladních kol však není vhodná pro použití v péči o děti. Technologie jízdních kol 'Mannetje od Haarlem dále rozvinula koncept nákladního kola na bezpečný produkt, který plně vyhovuje použití v péči o děti. To vytvořilo vysoce kvalitní a bezpečný dopravní prostředek, díky němuž je skvělé přivést děti do školy, nebo jet na výlet klidně na větší vzdálenosti. 

Nákladový prostor je vybaven sedátkem a dvěma bezpečnostními pásy. Vpředu jsou uzamykatelná dvířka s rampou pro snadnější nastupování. Kolo má parkovací brzdu, pření brzdy jsou kotoučové, zadní brzda je páková.

Kolo má pohodlná výškově nastavitelná ergonomická řidítka a výškově nastavitelné sedadlo, silné hliníkové ráfky s plášti Schwalbe.

7stupňová převodovka
Motor Crystalyte 250 W 36 V
Rozměry nákladového prostoru: 130 x 76 cm
Celkové rozměry: 100 x 250 cm

Přelepka Novinka

Napsat recenzi

T'mannetje cargo bike // kolo pro přepravu dětí s elektrickým pohonem

T'mannetje cargo bike // kolo pro přepravu dětí s elektrickým pohonem

Krosmedical

E-shop

Vyberte si ze stovek produktů u nás skladem.

zobrazit
Krosmedical

Půjčovna

Široký sortiment zdravotních pomůcek k pronájmu.

zobrazit
Krosmedical

Servis

Nabídka záručního pozáručního servisu.

zobrazit