Tandemová kola

Prohlédnuté produkty

Tandemová tříkolka Van Raam Fun 2 Go s elektropohonem VR1F Silent //07E

Fun2Go je tříkolový tandem, ve kterém osoby sedí vedle sebe, mají tedy oba dobrý výhled a mohou spolu dobře komunikovat. Každý jezdec má své vlastní pedály a šlape nezávisle na druhém.  Sedadla mohou být snadno nastavena na požadovanou...
Fun2Go je tříkolový tandem, ve kterém osoby sedí vedle sebe, mají tedy oba dobrý výhled a mohou spolu dobře komunikovat. Každý jezdec má své vlastní pedály a šlape nezávisle na druhém.  Sedadla mohou být snadno nastavena na požadovanou vzdálenost pomocí páky. Kola vzadu jsou propojena diferenciálem, Fun2Go tandem je tedy skvěle manévrovatelný. Je osazen elektromotorem VR1F silent , který vám nabídne 3 stupně pomoci + pro pomoc při rozjezdu (tlačítko "R") (Pomoc elektromotoru je závislá na šlapání řidiče, nikoliv spolujezdce). Dvě nezávislé 8 stupňové přehazovačky (v náboji), jedna pro řidiče, druhá pro spolujezdce (ta je umístěna u řidiče pod řídítky, ovládá ji řidič) Přídavný držák na druhou baterii pod sedadlem spolujezdce. Baterie je nutné přehodit ručně, aktivní je vždy jen ta, která je nasunuta na řídící jednotce pod sedadlem řidiče. Osvětlení: vpředu hlavní světlo (napájené z hlavní baterie), přídavné přední světlo na baterie, zadní světlo na baterie. Nezávisle napájené blinkry (každý má svoji baterii) Vzadu madlo pro snadnější otočení a uskladnění kola, držák na hole, bedýnka na věci. Integrovaný bezpečnostní zámek (klíč lze vysunout pouze v případě uzamčení kola, při odemčení zůstává klíč zajištěn v zámku proti ztrátě) Max. nosnost kola: 200 kg Max. délka: 225 cm Max. šířka: 113 cm Hmotnost kola +/- 72 kg Velikost kol 20" vpředu i vzadu Barva: černá Výška nastupování: 0 cm Vnitřní délka nohy (nastavitelná): 75-90 cm Výška sezení (nastavitelná): 61 cm Motor: VR1F silent , 250W (vpředu) Baterie: 36V, 2x 11Ah 2x klíč k zámku, 2x klíč k baterii, nabíječka  
Zobrazit

122 500,00 Kč s DPH

Poptat produkt

Velvary

Již použité

Fun2Go je tříkolový tandem, ve kterém osoby sedí vedle sebe, mají tedy oba dobrý výhled a mohou spolu dobře komunikovat.
Každý jezdec má své vlastní pedály a šlape nezávisle na druhém. 
Sedadla mohou být snadno nastavena na požadovanou vzdálenost pomocí páky.
Kola vzadu jsou propojena diferenciálem, Fun2Go tandem je tedy skvěle manévrovatelný.

Je osazen elektromotorem VR1F silent, který vám nabídne 3 stupně pomoci + pro pomoc při rozjezdu (tlačítko "R")
(Pomoc elektromotoru je závislá na šlapání řidiče, nikoliv spolujezdce).

Dvě nezávislé 8 stupňové přehazovačky (v náboji), jedna pro řidiče, druhá pro spolujezdce (ta je umístěna u řidiče pod řídítky, ovládá ji řidič)

Přídavný držák na druhou baterii pod sedadlem spolujezdce. Baterie je nutné přehodit ručně, aktivní je vždy jen ta, která je nasunuta na řídící jednotce pod sedadlem řidiče.

Osvětlení: vpředu hlavní světlo (napájené z hlavní baterie), přídavné přední světlo na baterie, zadní světlo na baterie.

Nezávisle napájené blinkry (každý má svoji baterii)

Vzadu madlo pro snadnější otočení a uskladnění kola, držák na hole, bedýnka na věci.

Integrovaný bezpečnostní zámek (klíč lze vysunout pouze v případě uzamčení kola, při odemčení zůstává klíč zajištěn v zámku proti ztrátě)

Max. nosnost kola: 200 kg
Max. délka: 225 cm
Max. šířka: 113 cm
Hmotnost kola +/- 72 kg
Velikost kol 20" vpředu i vzadu
Barva: černá

Výška nastupování: 0 cm
Vnitřní délka nohy (nastavitelná): 75-90 cm
Výška sezení (nastavitelná): 61 cm

Motor: VR1F silent, 250W (vpředu)
Baterie: 36V, 2x 11Ah
2x klíč k zámku, 2x klíč k baterii, nabíječka

 

Certifikace CE ano
Záruka 12 měsíců
Dodací lhůta 2-4 pracovní dny
Přelepka Novinka

Napsat recenzi

Tandemová tříkolka Van Raam Fun 2 Go s elektropohonem VR1F Silent //07E

Tandemová tříkolka Van Raam Fun 2 Go s elektropohonem VR1F Silent //07E

Krosmedical

E-shop

Vyberte si ze stovek produktů u nás skladem.

zobrazit
Krosmedical

Půjčovna

Široký sortiment zdravotních pomůcek k pronájmu.

zobrazit
Krosmedical

Servis

Nabídka záručního pozáručního servisu.

zobrazit